Beste spelers, trainers, ouders, grootouders, supporters,

Als het KFCE Zoersel jeugdtornooi nadert, weten we één ding: het voetbalseizoen is bijna gedaan. Van begin augustus, tot eind mei hebben onze spelers het beste van zichzelf gegeven. Wat voor sommige ploegen resulteerde in de kampioenstitel. Ook hebben de trainers de spelers dingen bijgebracht en hen plezier laten beleven. Hebben jullie onze spelers aangemoedigd, gefeliciteerd, getroost, maar ook hun vuile was gedaan.

Om alle kampioenen te vieren, iedereen van spelers, trainers tot ouders (en andere supporters) te bedanken én om het er eens goed van te pakken, nodigt het bestuur u allen uit op ons einde-seizoensfeest.

Week na week zien wij immers dat vaak dezelfde supporterskliekjes gezellig keuvelen, discussiëren en napraten na de match. Wij van het bestuur, dachten dat het wel eens leuk zou zijn om dit aangenaam supportersmoment uit te breiden tot een feest. Uiteraard met drank, eten, muziek en een unieke omkadering.

Einde-seizoensfeest: praktisch

* Zondag 22 mei 2016
* Voetbalkantine in het Jef Mertensstadion
* Voor spelers, trainers, (groot)ouders, supporters
* Aanvangsuur om 16u00
* Eten kan vanaf 17u30
* BBQ: 3 stukken vlees pp
* Dit alles voor de prijs van 18 euro (volw.) en 8 euro (kind tot 12 jaar), inclusief 1 consumptie

Inschrijven voor dit leuk feestje kan tot 16 mei bij:
* Philip Bulcke: 0498/17 21 14 of philip.bulcke@telenet.be
* Cindy Verwilt: 0479/35 22 58 of cindy.verwilt@telenet.be

Kan je er vanaf 16u00 niet bij zijn? Dan ben je vanaf 18u30 steeds welkom voor de huldiging van onze kampioenen, een frisse pint of een sprankelende cava, een muzikaal intermezzo en natuurlijk de onvermijdelijke dansvloer!

Hopelijk mogen wij jullie daar massaal begroeten.

Tot dan!

Het KFCE Zoersel-bestuur

Print Friendly, PDF & Email