KFCE Zoersel – KSK Merksplas 2-4 (1-3)

Na de 1-5 winst op de eerste speeldag van de beker van Antwerpen op het veld van Ranst verloor rood-groen vanavond van neo-eersteprovincialer Merksplas met 2-4. KFCEZ was reeds na één minuut op achtervolgen aangewezen en ook na de gelijkmaker van Maxime De Belser vanop elf meter klommen de bezoekers al snel opnieuw op voorsprong. Met een derde bezoekende goal was de wedstrijd reeds bij de rust gespeeld (1-3).
Een moedig Zoersel probeerde na de pauze nog wel om de bakens te verzetten maar het was opnieuw geel-zwart dat scoorde. Steve Bartholomeeussen kon in de slotfase nog wel milderen tot 2-4 en de ingevallen Jorge Verbraeken had zelfs nog de aansluitingstreffer aan de voet, maar de punten gingen verdiend mee naar Merkplas.