White Star – KFCE Zoersel 0-3 (0-2)

Na de ongelukkige 1-2 thuisnederlaag in de heenwedstrijd hadden de mannen van trainer Nico Wouters nog wat recht te zetten in het Turnhoutse gehucht Schorvoort. Een dominant Zoersel kwam halfweg de eerste helft verdiend op voorsprong. Jorge Verbraeken draaide een hoekschop rechtstreeks in doel. De bezoekers bleven domineren en na een nieuwe hoekschop trapte Lars Nab erg knap de verdiende 0-2 tegen de touwen.

Rood-groen kwam in een mindere tweede helft nooit meer in de problemen. Het vergat wel de score verder op te drijven, mede door enkele fraaie tussenkomsten van de thuisdoelman. Ook Stef Van Den Langenbergh kwam een keer goed weg wanneer de bal via de lat over doel verdween. In het slotkwartier schoof de na de rust ingevallen Jeroen Schryvers de allesbeslissende 0-3 in doel.