Broechem profiteert optimaal van Zoerselse flaters
KFC Broechem – KFCEZ 4-2 (1-2)

Zoersel trok vanmiddag naar leider Broechem. Tot tweemaal toe kwam Zoersel op voorsprong, maar door enkele goalen in geschenkverpakking verloor KFCE Zoersel met 4-2 op het veld van de leider. Rood-groen was het grootste deel van de wedstrijd de betere ploeg, maar miste tal van mogelijkheden en dit brak hen in de tweede helft erg zuur op. Bijzonder jammer want dankzij twee doelpunten van Philippe Biernaux leidde KFCEZ halfweg verdiend met 1-2.

Ook na de rust bleven de bezoekers de beste ploeg maar na de ongelukkige gelijkmaker even over het uur kreeg het in de slotfase het deksel op de neus. Onverdiend maar wel logisch als je de doelpunten telkens opnieuw in geschenkverpakking weggeeft.  Met tien tegentreffers in amper 5 wedstrijden is dan ook al duidelijk dat het wel heel erg moeilijk zal worden bovenin een rol van betekenis te gaan spelen.

DRINGEND GEZOCHT: verslaggever m/v

Om ons webteam te versterken zijn we dringend op zoek naar een verslaggever voor de eerste ploeg. Volgt u KFCEZ op de voet en beschikt u bovendien over een vlotte pen, dan bent u onze man of vrouw.

Geïnteresseerd ?  Neem dan meteen contact op met het bestuur of het webteam (persoonlijk of via het contactformulier op deze site) en misschien schrijf jij dan binnenkort wel letterlijk mee aan een nieuw hoofdstuk in de rood-groene clubgeschiedenis.

KFCEZ: Tim Goossens (63’Levy Moorkens), Cedric Heirmans, Aron Geerts, Jo Wuyts, Sonny Adriaens, Kristof Roelants, Matthias Van Den Neste, Steve Bartholomeeussen, Wouter Truyen, Jan Dillen (85′ Jeroen Schryvers) en  Philippe Biernaux (62′ Keane Tomboy)

DOELPUNTEN: 24′ 0-1 Philippe Biernaux, 30′ 1-1 Denaux, 32′ 1-2 Philippe Biernaux, 62′ 2-2 Denaux, 84′ 3-2 Van Rompaey, 91′ 4-2 Baeten

SCHEIDSRECHTER:  Kurt Van Gorp

ASSISTENT-SCHEIDSRECHTERS: Alfons Taels en Anin Tayfun

GEEL: Sonny Adriaens, Kristof Roelants