KFCE Zoersel A – Sint Job B 12-0 (3-0)

Onze reserven ontvingen op deze warme zaterdagmiddag St.Job B. Wegens blessures en andere omstandigheden kon trainer Nico Wouters slechts rekenen op 11 man. Daarom kregen we wederom hulp van de reserven c, in gedaante van Sean Van Nuffelen en Joeri Van Winckel. Zo moest er wel wat geschoven worden in de opstelling en kregen we op de backs 2 aanvallend ingestelde spelers namelijk Maarten van der Burgt en Glenn Benoy, waarvan die laatste een zeer puike partij speelde.

St. Job B bleek niet al te gemotiveerd aan de start te komen, wat de kansen op onderschatting alleen maar groter maakte voor Zoersel. Maar van onderschatting was helemaal geen sprake, onze reserven grepen St. Job direct bij het nekvel en speelde met aanvankelijk verzorgd voetbal kans na kans bijeen. Het was kapitein Dennis van Hofstraeten die de score mocht openen na een goed uitgespeelde aanval, waarbij Smits en Schryvers een belangrijke rol speelden. Vanaf toen ging het enkel beter voor Zoersel, maar de kansen afwerken, vergaten ze. Het was bij de rust dan ook ‘slechts’ 3-0, slechts wetende dat Zoersel een resem kansen liet liggen en het even goed 7-0 had kunnen staan.
Trainer Wouters had dan ook weinig te zeggen bij de rust buiten dat zijn manschappen wat efficiënter voor doel zouden moeten zijn en dat de slordigheden er ook wel uit mochten.

Na de rust, hetzelfde spelbeeld, Zoersel zette St. Job direct vast, dat buiten 2 luttele kansen niets bijeen gespeeld kreeg. Voor Zoersel was het snel raak en de 4-0, 5-0 en 6-0 volgden snel op elkaar.
Verder werd het een behoorlijke saaie wedstrijd, waar Zoersel altijd heer en meester was tegen een ontstellend zwak St. Job. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de slordigheden bij de passing groter en werd er nog erg veel buitenspel gelopen. Desondanks eindigde deze wedstrijd toch op 12-0, wetende dat dit zelfs nog niet overdreven was en de score nog veel hoger had kunnen oplopen. Veel zal er niet onthouden worden van deze wedstrijd, hoewel de ‘beauty’ van Glenn Benoy wel kon tellen. Deze nam de bal perfect aan op de borst en schoot de bal idem met zijn linkervoet binnen.

Volgende week ontmoeten we wel een moeilijke tegenstander namelijk Merksem, dit zal een heel andere wedstrijd worden. Supporters op post!

Opstelling:
Doelman: Mitch Van Hofstraeten

Verdediging: Glenn Benoy, Aron Geerts (Joeri Van Winckel), Stef Van den Langenbergh, Maarten van der Burgt

Middenveld: Wout Van Hofstraeten, Keane Tomboy en Dennis Van Hofstraeten

Aanval: Jorne Smits, Jeroen Schryvers en Rutger Van Doninck

Doelpunten: Dennis Van Hofstraeten (3x), Rutger Van Doninck (2x), Jorne Smits (2x), Jeroen Schryvers (2x), Glenn Benoy, Sean Van Nuffelen en owngoal.