KFCE Zoersel – KVV Vosselaar : 5 – 0

Een beetje tegen de verwachting in stuurde Vosselaar  vanavond haar 2de  elftal de wei in : een jeugdige mengeling met wat gestalte maar zeker de wil om er iets van te maken.

KFCEZ tekende present met een kern van 16.

Het aanvangskwartier was vrij  gelijk opgaand , met aan beide zijden af en toe onzuiverheden in de combinatie en schoonheidsfoutjes, waarbij beide keepers weinig werk dienden op te knappen.

Het openingsdoelpunt rond het kwartier kwam dan ook plots uit de lucht vallen. Sander Verbraeken maakte gebruik van een kleine misrekening van de Vosselaarse verdediging om centraal voor doel in balbezit te komen. Met de bal aan de voet schakelde hij mooi de keeper uit, om de 1-0 in het lege doel te leggen.

KFCEZ kreeg van dat moment af iets meer overwicht. Defensief werd er in feite niets weggegeven.

Rond het halfuur een mooie actie van Steve Bartholomeeussen, waardoor Sander Verbraeken zijn kans op doel kon gaan . De doelman devieerde zijn  poging nog, maar een goed gevolgde Jorne Smits had geen moeite om zijn eerste van de avond te netten. (2-0)

Vosselaar bleef proberen om al voetballend tot in de buurt te geraken van de Zoersel de doelman, maar slaagde er eigenlijk amper in om dreigend te zijn. Een schot voorlangs was het enige dat enigszins verontrustend kon genoemd worden.

Als slotakkoord van de eerste helft kwam de 3-0 op het scorebord. Jorne Smits zette door op rechts en bereikte met een zuivere lage voorzet Sander Verbraeken , die moeiteloos zijn tweede van de avond binnenduwde.

De tweede helft bracht een bevestiging van het spelbeeld van de eerste helft: KFCEZ het meest in balbezit, en met de betere kansen.

Het liep al tamelijk snel tot 4-0 uit nadat Jorne Smits een door de keeper gepareerde poging van Matthew Van Staeyen in doel verlengde.

Een halfuur voor tijd voerde trainer Crève een vierdubbele wissel uit. Zo kwamen alle bankzitters aan spelen toe. Snel daarop viel de forfaitscore. Joery Storms zwiepte een vrije trap ideaal in de backlijn en Steve Bartholomeeussen zette er net voor de grijparmen van de doelman zijn hoofd tegen, en bekroonde zijn sterke wedstrijd met een mooie goal.

5-0 was meteen ook de terechte eindstand.