A-reserven nemen de maat van Herenthout en wippen naar koppositie
KFCEZ A – Herenthout A 5-0 (3-0)

Door het puntenverlies van leider Bevel vrijdagavond in Vorselaar (0-0) kon rood-groen vanmiddag in de topper tegen het nummer 3 een gouden zaak doen. En de mannen van trainer Nico Wouters lieten meteen blijken deze unieke kans niet te willen laten liggen. Met vroege doelpunten van Jorge Verbraeken en Dennis Van Hofstraeten zat de thuisploeg reeds na nauwelijks tien minuten op rozen. De bezoekers konden geen vuist maken en Jo Wuyts dikte nog voor de pauze aan tot 3-0.

In een overbodige tweede helft zorgde de ingevallen Jeroen Schryvers op het uur voor de 4-0 waarna Dennis Van Hofstraeten de forfaitscore op het bord trapte. Pas in blessuretijd konden de ‘Stoeters’ even dreigen maar het schot dat over ging typeerde hun wedstrijd: in 90 minuten slaagden ze er niet één maal in een bal tussen het kader te krijgen.