Rood-groen pakt voor het eerst dit seizoen 6 op 6 en nestelt zich steviger in subtop
KFCEZ – Oud-Turnhout 5-1 (3-0)

Met doelpunten van Jeroen Schryvers en Wouter Truyen zat rood-groen, voor de gelegenheid in het wit, al binnen het kwartier op rozen. De bezoekers probeerden dan wel af en toe tegen te prikken, echt gevaarlijk waren ze nauwelijks. Het was integendeel Steve Bartholomeeussen die Zoersel, met het hoofd notabene, nog voor de rust op een veilige 3-0 zette.

Zelfde spelbeeld na de pauze met al snel een erg mooi doelpunt van Matthew Van Staeyen (4-0). De match was nu helemaal gespeeld en wellicht daardoor sloop er wat nonchalance in het team. Nick Geudens maakte hier dankbaar gebruik van om de spreekwoordelijke eer te redden want verder kwamen de bezoekers uit Oud-Turnhout niet. Het was integendeel uitblinker Steve Bartholomeeussen die even voorbij het uur, na fout op Matthew Van Staeyen, vanop de stip de 5-1 eindstand binnen trapte. 

Voor het eerst dit seizoen wint KFCEZ twee matchen op rij waardoor het met het nodige vertrouwen de thuismatch van komend weekend tegen het nummer drie Wuustwezel tegemoet mag zien.  Aftrap in het Jef Mertensstadion zondag om 14.30 uur !

Samenvatting KFCE TV:

KFCEZ: Tim Goossens, Aron Geerts, Glenn Adriaens, Sonny Adriaens, Jossip Braspenninckx (81′ Wannes Van Elsacker), Matthew Van Staeyen, Steve Bartholomeeussen, Jeroen Schrijvers (81′ Enjo Faes), Joery Storms, Wouter Truyen (74′ Maxime De Belser) en Sam Van Beurden 

DOELPUNTEN: 4′ Jeroen Schryvers 1-0, 14′ Wouter Truyen 2-0, 33′ Steve Bartholomeeussen, 46′ Matthew Van Staeyen 4-0, 50′ N Geudens 4-1, 62′ Steve Bartholomeeussen 5-1 (pen)

GEEL: 41′ Jan Blondeel, 60′ Dante Geenen, 62′ Joris Claessen, 85′ T Van Ginneken, 86′ Youssef Belhaj

ROOD: –

SCHEIDSRECHTER: Patrick Van Camp
ASSISTENT-SCHEIDSRECHTERS: Wim Vervloet en Quinten Straetmans

Print Friendly, PDF & Email
Share