Trainer: Bjorn Maes & Erik Truyen
Spelers: Nicolas, Tijs, Jorre, Tommas, Matteo, Theo, Milan, Xander, Jannis, June, Jens

Met Robin als afwezige hadden we nood aan een nieuwe keeper, June en Jens hebben deze belangrijke taak op zich genomen. En met succes. Geen enkele goal hebben ze tegen gekregen.

De 1ste 10 minuten was er weinig of geen voetbal waar te nemen. Blijkbaar hadden ze allemaal last van een zware vrijdagnacht.

June wou hier zijn capaciteiten als keeper even testen en trapt de bal volledig in de voet van de tegenspeler. Maar om June te verschalken moet je sneller zijn. Met een mooie redding behoed hij Zoersel van een 1-0 achterstand.

In het 2de kwartier gaat het beter, Bjorn en Erik hebben tijdens de pauze iedereen wakker geschud.
En lang moeten we niet wachten, mooie actie van Xander. De verdediging van Bevel volledig uitgespeeld en het staat 1-0.

Niet veel later is het de beurt aan Matteo, de verdediging van Bevel is niet zo sterk en het staat 2-0. Nog voor de rust staat het 3-0.

Jannis loopt op de linkerflank heel wat Km. en ligt aan de basis van een aantal zeer mooie actie’s van onze aanvallers.

En dat onze spelers kunnen voetballen blijkt een mooi samenspel tussen Matteo, Xander en Theo.

Matteo geeft een mooi pas richting Xander, ondertussen komt Theo langs de rechterkant langszij. Mooi pas van Xander over het veld richting Theo. Bevel weet niet wat er gebeurd en Theo’s rechtervoet trapt de 4 -0 op het scherm.

Bevel is nu volledig van kaart en zakken volledig weg.

Jens wisselt met June als keeper in het 3de kwartier. En de actie’s blijven niet uit. Mooie aanval van Theo , Xander en Milan en het staat 5-0

Onze verdedigers doen ook hun werk, hierdoor blijft onze keeper een beetje werkloos. Nadien nog een mooi actie van June en het staat 6-0