Beste Lid of Sympathisant van KFCE Zoersel,

Net zoals voor veel verenigingen, bedrijven en ontelbare mensen heeft Corona heel wat roet in het eten gegooid. Zo moest ons jeugdtornooi dat in het Pinksterweekend zou plaats vinden en dat telkens een zeer belangrijke bron van inkomsten voor de club is, weer geannuleerd worden.

Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Onze velden werden weer in zeer goede staat gebracht, op het d-veld werd, mede dankzij een belangrijke subsidie van de gemeente,  ledverlichting aangebracht zodat in de beste omstandigheden kan getraind en wedstrijden gespeeld kunnen worden. Op het a-veld werden de halogeenlampen vervangen zodat ook de op vrijdag- en zaterdagavond geplande wedstrijden met goede verlichting kunnen plaatsvinden.

Om de gederfde inkomsten enigszins te compenseren willen wij een aantal activiteiten organiseren die coronaproof zijn. Zo deden we begin april een succesrijke taartenverkoop waarbij 600 taarten verkocht werden. Hartelijk dank voor jullie steun.

Nu de zomer voor de deur staat en wij met zijn allen hopen dat het echt gaat zomeren en de bbq naar buiten gereden wordt, organiseren wij in samenwerking met Axybel een wijnverkoop. Op 11 juni om 19.30 hr. houden  we in onze kantine een wijndegustatie waar we 6 witte, 6 rode , 6 rosé wijnen, cava en champagne laten proeven. Onze accommodatie laat toe dit volledig coronaproof te organiseren. Axybel , al jaren onze wijnleverancier, staat 20% van de verkoop af aan onze club.

Tegelijkertijd lanceren we een online wijnverkoop tot 21 juni. Hiervoor werden pakketten samengesteld uit zeer smaakvolle wijnen .

De afhaling van de wijnen kan op 26 juni van 9 tot 12 hr. in onze kantine Westmallebaan 138 Zoersel

Voor onze club is dit een belangrijk evenement dat weer wat geld in het laatje brengt en jullie krijgen in ruil lekkere wijnen aan een schappelijke prijs om uw bbq en andere zomeractiviteiten op te vrolijken.

Ons doel is 1000 flessen te verkopen, met jullie steun en inspanning moet dat ongetwijfeld lukken.

Namens het commercieel comité van KFCE Zoersel

Kristel Corthout                                                                           Rudy Broeckaert

kristelcorthout@telenet.be                                                       rudybroeckaert@gmail.com  

Print Friendly, PDF & Email