KFCEZ – KFC Pulderbos 2-0 (0-0)

KFCE Zoersel heeft de ongelukkige nederlaag van vorige week in Broechem vanmiddag doorgespoeld met een 2-0 zege tegen de buren van Pulderbos. Vlot ging het echter geenszins. Vooral voor rust acteerde de thuisploeg ondermaats en met de 0-0 halfweg mocht het dan ook niet mopperen. De weinige kansen kwamen immers op het conto van de bezoekers te staan.

Vlak na de pauze lukte Keane Tomboy, die de geblesseerde Matthias Van Den Neste verving, dan toch de belangrijke openingstreffer. Het bleef echter spannend want pas in blessuretijd zorgde Keane Tomboy met zijn tweede van de middag voor zekerheid.  Daarmee pakt KFCEZ in het eigen Jef Mertensstadion een 9 op 9 en blijft het met een vierde stek mooi meedraaien bovenin het klassement.

Volgende week staat een trip naar het niet te onderschatten Kalmthout op het programma. KSK volgt in het klassement immers slechts op twee punten van KFCEZ.

KFCEZ: Tim Goossens, Cedric Heirman, Aron Geerts, Jo Wuyts, Sonny Adriaens (81′ Dieter Van Eyndhoven), Kristof Roelants, Keane Tomboy, Steve Bartholomeeussen, Wouter Truyen (85′ Glenn Benoy), Jan Dillen en  Philippe Biernaux (72′ Dennis Van Hofstraeten)

DOELPUNTEN: 49′ 1-0 Keane Tomboy, 92′ 2-0 Keane Tomboy

SCHEIDSRECHTER:  Wim Van Dijck

ASSISTENT-SCHEIDSRECHTERS: Mathijs Claessen en Dirk Van Bladel

GEEL: 91′ Dieter Van Eyndhoven