Lentezon A – KFCEZ A (U10) 3-6 (1-3)

Onze jongens wilden zich herpakken na het verlies tegen Geel.  Ze begonnen dan ook furieus aan de wedstrijd. Na een hoekschop trapte onze linkse back met zijn rechter voet de bal onhoudbaar voorbij de doelman. Een paar minuten later werd Kobe Verreck de diepte ingestuurd en zoals een echt spits schoof hij de bal onder de keeper door. De 0-3 volgde niet veel later. Na de 0-3 haalde Kfce de voet van het gaspedaal. Dit resulteerde in enkele grote kansen voor Lentezon. Maar onze doelman, Robbe Vloemans hield keer op keer de netten schoon met enkele sublieme reddingen. Net voor de rust moest hij zich toch eens omdraaien. 1-3 was dan ook de ruststand.

De tweede helft was Zoersel nog niet goed wakker, na 5 minuten stond het 3-3. Zoersel toonde zich  echter  mentaal sterk en trok vol goede wil ten aanval. Dit resulteerde dan ook in enkele prachtige doelpunten. De eindstand was 3-6. Zoersel was vandaag zeer sterk, tegen een goed Lentezon dat nog niet verloren had dit seizoen. Doelpuntenmakers van dienst waren Kyan Heylen, Roeland Daneels(2x), Jacob Van hofstraeten en Kobe Verreck 2x.