Pulle maatje te groot voor U12B

Pulle – U12B 7-0

Op het veld van Pulle incasseerden de U12b hun onvermijdelijke eerste nederlaag van het seizoen. De onverwacht hoge 7-0 cijfers zijn echter niets om beschaamd over te zijn.

Op het uitstekende Pulse A-terrein startte de thuisploeg onmiddellijk met een belegering van het doel van Robbe. Na enkele minuten was het eerste schot tussen de palen meteen ook raak. Na deze openingstreffer kwam Zoersel uit de omklemming, maar meer dan dreigen met een schot zat er niet in. Pulle daarentegen knutselde wel kansen en goals in elkaar. Bij het eerste rustmoment keken we tegen een veelzeggende 3-0 aan.

In het tweede kwart kampeerde Zoersel zowaar een hele tijd op de helft van Pulle. Voor een doelrijpe bal tussen de palen zouden we helaas moeten wachten tot de afsluitende penaltyreeks. De groene verdediging stond pal en de efficiëntie van de Pulse aanval lag hoog. Het oprapen van de moed tijdens de rust diende te gebeuren met een 5-0 stand in het achterhoofd.

Zoersel gaf de moed wel nooit echt op en bleef ook na de kantwissel ijverig proberen een eerredder uit de brand te slepen. Het stootte evenwel op een te sterke tegenstander die de wedstrijd onder controle hield en nogmaals twee keer kon scoren.

Zij die vandaag verpulleverd werden, maar met het hoofd rechtop terug naar huis keerden, waren: Robbe, Milan, Sander, Jul, Jacob, Witze, Kobe, Kyan, en Quinten W.